Goodyear start ‘ThinkGoodMobility Challenge’

Goodyear start ‘ThinkGoodMobility Challenge’

Goodyear lanceert samen met ThinkYoung een nieuw initiatief onder de naam de ‘ThinkGoodMobility Challenge‘. Hiermee worden jonge mensen in heel Europa aangemoedigd hun beste oplossingen en ideeën te delen over het omgaan met mobiliteitstrends.

Uitdagingen
De Challenge volgt op de recente ‘ThinkGoodMobility Survey‘, waarin STEAM-studenten (science, technology, engineering, art en design en mathematics) waren gevraagd de belangrijkste uitdagingen voor de automobielindustrie in 2025 in kaart te brengen. Het onderzoek toont aan dat jonge mensen in heel Europa niet willen dat toekomstige generaties op hen terugkijken als de generatie die stilstond. De meest genoemde uitdaging is een duurzame vervoersoplossing.

Betaalbare auto
De uitdaging die vervolgens als belangrijkste werd genoemd was om er zeker van te zijn dat wij in 2025 een betaalbare auto zouden kunnen rijden die voorzien is van de meest recente technologieën. Deze digitaalbewuste generatie weet hoe belangrijk innovaties en connectiviteit zijn, en de Challenge wil deze ambitieuze, enthousiaste en creatieve jonge mensen bereiken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.