De Rooy team kiest Goodyear truckbanden voor Dakar 2016

De Rooy team kiest Goodyear truckbanden voor Dakar 2016

 

Na uitgebreide testen in Spanje en Marokko heeft het De Rooy Team voor de komende Dakar Rally gekozen voor de ORD off-the-road truckbanden van Goodyear.

2 Iveco trucks
De truckbanden hebben de maatvoering 375/90R22.5 en zullen op de twee Iveco-trucks worden gemonteerd die het De Rooy Team heeft ingeschreven voor Le Dakar 2016. Le Dakar wordt van 3 tot 16 januari 2016 verreden in Argentinië en Bolivia. “Voor ons is deelname aan deze loodzware rallyraid met het team van De Rooy een mooie gelegenheid om de prestaties van onze ORD off-the-road truckbanden onder de zwaarst denkbare omstandigheden te demonstreren”, aldus Benjamin Willot, Director Marketing Commercial Tires van Goodyear Europe, Middle East and Africa. “Daarnaast kunnen wij met dit project waardevolle gegevens verzamelen en inzichten opdoen voor de ontwikkeling van toekomstige truckbanden.”

Concurrentie
De westrijdtruck wordt gereden door Gerard De Rooij die in 2012 de overwinning in de categorie voor trucks op zijn naam schreef. De tweede truck wordt gereden door Ton van Genugten die de snelle service zal verzorgen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.