Euromaster voert bandenwisselproject uit bij PostNL

Euromaster voert bandenwisselproject uit bij PostNL

Euromaster Bandenservice voert een grootschalig bandenwisselproject uit bij PostNL. Maar liefst 1.000 PostNL-bestelwagens worden voorzien van vierseizoenenbanden. Dit project is de uitkomst van een tevredenheidsonderzoek onder medewerkers van PostNL Autobedrijf. Hierin spraken de chauffeurs een grote behoefte uit aan deze banden.
Euromaster wisselt op circa 18 locaties in het hele land de banden van 1.000 bestelwagens van PostNL Autobedrijf. In totaal krijgt PostNL 5.000 nieuwe vierseizoenenbanden (aantal is inclusief reservewiel). Lucia Smit-Kleiman, Adviseur Wagenpark van PostNL Autobedrijf: “Onze chauffeurs gaven aan veiligheid een belangrijk item te vinden. Nederland heeft nu eenmaal een regenachtig klimaat. Daarbij komt dat de winters de afgelopen jaren extreem zijn geweest. In combinatie met de verplichting die PostNL heeft om dagelijks post te bezorgen, was dit aanleiding om gehoor te geven aan het verzoek van onze chauffeurs.”
PostNL koos voor Euromaster vanwege haar capaciteit om in korte tijd grote aantallen wissels te kunnen uitvoeren. Daarnaast heeft Euromaster pro-actief meegedacht om deze grote operatie in goede banen te leiden. Een andere reden voor de keuze was dat Euromaster beschikt over een groot landelijk dekkend netwerk. Naast wisselen, balanceert Euromaster de banden ook direct. Om te komen tot een bandenkeuze reden acht PostNL-chauffeurs op een testcircuit met verschillende merken vierseizoenenbanden. Uiteindelijk is gekozen voor de merken Goodyear, Continental, Vredestein en Hankook.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.