Goodyear lanceert EM Track III bandenmanagement

Goodyear lanceert EM Track III bandenmanagement

Goodyear EM Track IIIOp de Intermat 2015 heeft Goodyear het nieuwe EM Track III-bandenmanagement programma gelanceerd. Dit programma moet helpen bij het verlagen van de Total Cost of Ownership van Off-The-Road (OTR) banden.
OTR banden
Goodyear EM Track III is een op Windows gebaseerd serviceprogramma dat wordt gebruikt door de Goodyear OTR-medewerkers. Met het programma worden alle bandgerelateerde klantgegevens geregistreerd. Zo kunnen klanten samen met medewerkers van Goodyear een kosteneffectief bandengebruik realiseren.
Wieg tot graf
Met EM Track III van Goodyear kan een band van wieg tot graf worden gevolgd. Het systeem registreert gegevens, bijv. van wagenparken, montages van banden en velgen en serviceinformatie zoals inspecties en bandenspanningen. Daarnaast kunnen er met het systeem speciale rapporten worden gemaakt, zoals prognose-informatie over de prestaties van banden. Deze informatie is beschikbaar voor de eindgebruiker en voor Goodyear OTR medewerkers voor effectief en efficiënt onderhoud. Daarnaast biedt het ondersteuning bij de budgetering en het optimaliseren van de bandenivoorraad.
“Banden, met name banden voor zware voertuigen en machinerie, vormen een aanzienlijke investering”, aldus Octavian Velcan, Managing Director OTR-banden. “EM Track III is een innovatieve service die bijdraagt aan het optimaliseren van de levensduur van banden. Daarnaast biedt het ondersteuning bij het maken van prognoses en de budgettering.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.