Euromaster opent nieuwe, ‘groene’ vestiging

Euromaster opent nieuwe, ‘groene’ vestiging

Euromaster opent op woensdag 1 februari a.s. haar gloednieuwe vestiging aan de Bohemenstraat 7 op industrieterrein Hessenpoort in Zwolle.
Bij de bouw van deze moderne vestiging heeft Euromaster gekozen voor een milieuvriendelijk systeem voor de verwarming van het pand. Deze investering moet zich in de jaren in zowel stookkosten als in belasting voor het milieu terugverdienen. Met behulp van een warmtepomp – nu officieel geclassificeerd als een bron voor duurzame energie – wordt in de bodem opgeslagen zonne-energie onttrokken en gebruikt om de vestiging te verwarmen. Hiermee wordt het energieverbruik tot 40% verlaagd ten opzichte van ‘normale’ verwarming. Bovendien leidt het tot veel minder CO²-uitstoot dan een traditioneel verwarmingssysteem op fossiele brandstof.
Deze grote vestiging van Euromaster aan de A28 is ideaal voor zakelijke rijders op truckbanden om zelfs met de grootste vrachtwagen te bereiken. De Euromaster pechservice is dankzij de ligging nog sneller ter plaatse wanneer een vrachtwagen met pech op de vluchtstrook staat. Regiomanager

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.