Kwik-Fit favoriet bij online zoeken naar zomerbanden

Kwik-Fit favoriet bij online zoeken naar zomerbanden

WUA!Kwik-Fit is favoriet wanneer consumenten zich online oriënteren op zomerbanden. Dit blijkt uit onderzoek van WUA! naar de markt van zomerbanden.
Kwik-Fit wint het onderzoek met een overall Web Performance Score van 7,7. Tweede is Profile Tyrecenter.nl met een 7,2 en derde Tirendo.nl met een 6,4. Volgens het onderzoek bedienen deze drie aanbieders bijna 60% van de markt. Kwik-Fit weet 25% van de 100 respondenten te overtuigen. Profile Tyrecenter en Tirendo worden door respectievelijk 18% en 16% van de respondenten op nummer 1 gezet.
WUA! deed eerder een onderzoek naar winterbanden, waar Kwik-Fit ook als beste uit de bus kwam. “Wat opvalt aan deze resultaten is de opmars van Profile Tyrecenter en Tirendo”, aldus WUA! “Beide partijen worden beter gevonden, beter beoordeeld op meerdere onderzoeksthema’s en door meer consumenten op nummer 1 gezet. Euromaster is gedaald van de tweede naar de zevende plaats. Wederom worden de websites van de echte bandenmerken niet door de consument gevonden en ontbreken daarmee in de ranking, met uitzondering van Continental.”

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. Ben

    Kwik-fit profileert aan de onderkant van de markt en is een duidelijke prijsvechter.
    In een laagconjuctuur kan ik me voorstellen dat de consument voor een lage prijs kiest maar eenmaal geholpen….?

  2. Lynn

    Tegenwoordig wordt er niet alleen nog maar gekeken naar de prijs: hoe goedkoper hoe beter. Maar ooh jeeh als er iets mis is met dat op internet goedkoop gekochte product, dan komt men in de gewone winkels (in dit geval garages/ montagecentra) klagen en dan mogen zij het oplossen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.