ETD Benelux-distributeur Ascenso

ETD Benelux-distributeur Ascenso

European Tyre Distributors (ETD) is officieel distributeur geworden van Ascenso tyres voor de Benelux. Dit laat de bandendistributeur weten.
Off-highway
Ascenso is een off-highway merk onder de paraplu van de MTPL fabriek. Het programma van Ascenso zal zich focussen op drie belangrijke segmenten: landbouw, industrie & bouw en grondverzet. De nieuwe faciliteit in Panoli, Gujarat (India) zal voortbouwen op een jarenlange ervaring en opgedane kennis in de Europese bandenbranche bij zowel eerste montage als de vervangingsmarkt.
Programma
De eerste containers met diagonaalbanden zijn aangekomen in het magazijn van ETD in Strijen. Deze zijn verkrijgbaar in ruim 100 maten. De uitrol van het gamma radiaalbanden zal in het tweede kwartaal van dit jaar plaatsvinden, de containers zijn reeds onderweg. In de tweede helft van 2021 zal er een aanvulling komen op de Radial R1W in 65, 70, 85 serie en Flotation Diagonaal. Het staat in de planning om in 2022 de 95 serie en de Flotation Radial te introduceren. Hiermee komt het totale programma dan op ruim 200 maten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.