Bridgestone met mobiliteitsoplossingen op CES 2020

Bridgestone staat in januari voor het eerst op de jaarlijkse Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. Het bedrijf laat oplossingen zien voor een betere en toekomstgerichte mobiliteit, meer veiligheid en hogere efficiëntie.
Geëvolueerd
Op CES 2020 wil Bridgestone laten zien hoe het bedrijf is geëvolueerd tot een partner voor mobiliteitsoplossingen. Het bedrijf wil haar expertise op het gebied van banden combineren met een breder scala aan digitale oplossingen zoals connected producten en diensten voor een veilige en duurzame mobiliteit.
Zonder lucht
Op CES 2020 toont Bridgestone een nieuw assortiment banden zonder lucht, voor meer en betere mobiliteit. Dit bandenontwerp combineert het loopvlak en het wiel tot één duurzame structuur waardoor het onnodig is om banden nog te vullen/onderhouden met lucht. Ook is er de Proactive Smart Tyre Technologie, een volledig digitale kopie van de band die kan worden gebruikt om voorspellingen te doen voor veilig autonoom rijden.. Ook laat Bridgestone Webfleet Solutions zien, een platform op basis van data en analyses voor efficiënt verkeer.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.