Goodyear opnieuw bandenpartner Nürburgring

Goodyear opnieuw bandenpartner Nürburgring

Nürburgring heeft Goodyear opnieuw aangesteld als de officiele bandenpartner. De overeenkomst betekent een verlenging van de al langer bestaande samenwerking.
Wagenpark
Het nieuwe partnerschap houdt in dat Goodyear verantwoordelijk is voor de banden onder het gehele wagenpark van de Nürburgring. Hiertoe behoort ook de Nürburgring Driving Academy, de Ring kartbaan en het off-road park. De samenwerking betekent dat alle auto’s in het wagenpark van de Nürburgring zijn uitgerust met zomer- en winterbanden van Goodyear. Daarnaast zal Goodyear met haar merknaam aanwezig zijn op het circuit.
Bekendheid
De bandenproducent zal als “official tire partner” van de Nürburgring ook het bijbehorende logo in haar uitingen gebruiken. “We zijn ervan overtuigd dat de status van ‘official tire partner’ onze bekendheid zal vergroten in Duitsland, vooral in het UUHP (Ultra Ultra High Performance) segment”, aldus André Weisz, Managing Director Consumer van Goodyear Duitsland. “De aanwezigheid van Goodyear op het circuit onderstreept ook de lange autosport erfenis van Goodyear en haar terugkeer in de Duitse races.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.