Nieuwe zoekfuncties webshop Heuver Bandengroothandel

Nieuwe zoekfuncties webshop Heuver Bandengroothandel

Heuver webshopDe webshop van Heuver Bandengroothandel heeft nieuwe zoek- en filteropties gekregen. Hiermee hebben klanten meer keuzemogelijkheden zonder onnodig tijdsverlies. Dit meldt het bedrijf.

Feedback
Als basis voor deze uitbreiding van de mogelijkheden gold feedback van klanten, aldus directeur Bertus Heuver: “Nieuwe technische mogelijkheden volgen elkaar snel op en zo maken wij de vertaalslag van hun ervaringen naar meer gebruiksgemak.”
De zoekfunctie is voor de meeste gebruikers het belangrijkste onderdeel van de webshop. er gevonden, aldus Heuver: “Door gebruik van slimme filters kan verfijnder gespecificeerd worden welke banden men zoekt. Dankzij dit type filters kan voor alle banden in het assortiment ook op een andere manier gezocht worden. Zoals op M+S-codering of andere eigenschappen van een band.”

Zoekmachine
De zoekmachine zelf is ook geoptimaliseerd. De zoekbalk is nog slimmer gemaakt, zodat op vrijwel elke denkbare manier gezocht kan worden en de juiste producten gevonden worden. Zoals bijvoorbeeld op matchcode, EAN, snelzoekcode, maar ook op veel variaties van verschillende maten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.