Continental verbetert TireTech App
(Foto: Shutterstock)

Continental verbetert TireTech App

Continental heeft zijn TireTech App verder verbeterd, zo laat de fabrikant weten in een persbericht. De app helpt fleetmanagers om de juiste banden te vinden en die ook op de juiste spanning te houden.

De gebruikersgroep waar de app zich op richt is uitgebreid met bestelwagens en kampeerwagens. De bestaande functionaliteit is aangevuld met ‘features’ voor vrachtauto- en busbanden. Voor die banden is er ook een diagnose module dat veranderingen en afwijkingen in de band signaleert. Ook zijn de winterband-aanbevelingen, die Continental elke herfst bekend maakt, in de app beschikbaar.

Alle informatie is nu beschikbaar in 20 talen. “We hebben onze TireTech app uitgebreid met talrijke nieuwe features die meer toegevoegde waarde bieden en nog gebruiksvriendelijker zijn’’, zegt Wijaya Hendi, hoofd technical customer service van de truck tires activiteiten in de Emea regio. “Met deze update bieden we klanten nog meer assistentie waar het gaat om het voortdurend verbeteren van de efficiëntie van hun fleet en het constant verlagen van de operationele kosten van de banden.’’

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.