Automotive Trade Show maakt debuut

Automotive Trade Show maakt debuut

Van 14 t/m 17 april vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Automotive Trade Show plaats. Tijdens deze vakbeurs voor de automotive branche is ook de bandenbranche goed vertegenwoordigd.
Landelijke dekking
Het expositieprogramma omvat onder andere werkplaatsinrichting, equipment, onderdelen, accessoires, carwash, trucks en trailers, autosport, schadeherstel, tankstations, diagnose en banden. Alleen importeurs, producenten en leveranciers met landelijke dekking nemen deel. Grossiers zijn niet met een stand vertegenwoordigd. De beurs is een initiatief van Dirk Brink (voorheen organisator van de schadevakbeurs Crash) en Roel Koek.
Theater
Tijdens de Automotive Trade Show vinden er in het theater in totaal 28 korte presentaties plaats, van maximaal 15 minuten. Het theater biedt de bezoeker de gelegenheid via speedsessies snel geïnformeerd te worden over alle ontwikkelingen op het gebied van producten, duurzaam ondernemen en reparatietechnieken, bedrijfsefficiency, noviteiten, introducties en hoe als ondernemer het bedrijfsrendement te verbeteren.
De Automotive Trade Show vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht op maandag 14 april van 12.00 – 20.00 uur en dinsdag 15 april tot en met donderdag 17 april van 12.00 – 21.00 uur. Gratis entreebewijzen zijn verkrijgbaar via www.automotivetradeshow.eu.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.