GT  Radial op Automotive Trade Show 2014

GT Radial op Automotive Trade Show 2014

Tijdens de Automotive Trade Show 2014 zal GT Radial zowel haar bedrijfs- als personenautobanden tonen. “Een unicum voor Nederland daar de distributie van deze twee aparte productgroepen door twee verschillende bedrijven gedaan wordt.
Truck Tyre Partner
Volgens Wim Reijmerink, directeur van Truck Tyre Partner, distributeur  in de Benelux  voor GT Radial bedrijfswagenbanden, heeft De Klok Banden, de importeur en distributeur van o.a.GT Radial in de Benelux, altijd haar eigen stand gehad met de diverse bandenmerken die zij voeren. Wij, als Truck Tyre Partner, zijn verantwoordelijk voor de distributie van de GT Radial bedrijfswagenbanden en hebben onze producten alleen gepresenteerd op specifieke vakbeurzen. De Automotive Trade Show zal echter een veel breder publiek trekken, waardoor het voor De Klok Banden en ons interessanter is om met één stand prominent  aanwezig te zijn”.
Jaarbeurs Utrecht
De Automotive Trade Show wordt van 14 t/m 17 april a.s in de Jaarbeurs Utrecht voor de eerste maal de gehouden. De stand van GT Radial kunt u vinden in Hal 1, locatie 1-12.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.