Heuver kiest voor deelname aan Intermat materieelshow

Heuver kiest voor deelname aan Intermat materieelshow

Voor de eerste keer in haar bestaan kiest Heuver Bandengroothandel ervoor om op Intermat 2012, één van ’s werelds grootste materieelshows, met een stand aanwezig te zijn. Reden hiervoor is de verwachte opwaartse trend in de internationale bouwsector in 2012. Heuver presenteert zich als EM-bandenspecialist met de presentatie van haar uitgebreide merkenprogramma.
Heuver Bandengroothandel geldt naar eigen zeggen als één van de specialisten in Europa op het gebied van grondverzetbanden. Dat levert een vooraanstaande positie in dit segment op, maar het bedrijf wil zich daarbij nog nadrukkelijker profileren. Directeur Bertus Heuver: “In vele landen hebben we krachtige, strategische partners. In Frankrijk zoeken we nog enkele partners. Er worden nu verkennende gesprekken gevoerd om een dekkend netwerk te creëren.”
Heuver presenteert de bekende A- en B-merken evenals eigen gerenommeerde importmerken grondverzetbanden. Tot dusver lag de focus niet specifiek op de internationale bouwsector, maar: “In de materieelmarkt zijn we wel goed thuis. We vonden dat we met onze gedurende vele jaren opgebouwde enorme bandenkennis in deze sector meer konden en moesten doen. Intermat is dan typisch zo’n groot internationaal podium waar je als ambitieuze speler in de branche aanwezig moet zijn.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.