Auto Professioneel Gorinchem: 17.623 bezoekers

Auto Professioneel Gorinchem: 17.623 bezoekers

De Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem 2012 is bezocht door 17.623 belangstellenden. Dat waren er ongeveer negenhonderd minder dan vorig jaar. Met name de eerste dag van de beurs was debet aan dit lagere aantal bezoekers. De laatste dag van de Autoprofessioneel & Schadeherstel Vakbeurs kreeg 5.960 bezoekers over de vloer.
De beursdeelnemers waren tevreden over de kwantiteit en de kwaliteit van de bezoekers. Ook organisator Geert Huising spreekt van een geslaagde beurs. “Met name het managementniveau weet volgens de standhouders de weg naar de Evenementenhal te vinden”.
Zo werd afgelopen woensdag werd vooraf gegaan door het Executive Programma van de Evenementenhal en Automobiel Management. Circa honderddertig belangstellenden luisterden naar Desley Hoornstra (De kracht van Online Marketing) en AZ-directeur Toon Gerbrands (Inspiratie, Coachen & Presteren), die zijn voordracht smakelijk met voorbeelden uit zijn lange carrière lardeerde. Beide Power Point-presentaties zijn hier te downloaden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.