Nieuwe beurshal Evenementenhal Gorinchem in gebruik

Nieuwe beurshal Evenementenhal Gorinchem in gebruik

Easyfairs Nederland heeft de nieuwe beurshal Next Level in Evenementenhal Gorinchem geopend. Deze opening werd gevolgd door een feestelijke kick-off voor alle medewerkers van Easyfairs Nederland.
Skyfold wand
De opening vond plaats tijdens de vakbeurs Trendz op 25-27 augustus. De ruim 10.000 bezoekers aan deze vakbeurs hebben daarmee kennisgemaakt met de mogelijkheden van Next Level. De grootste congresruimte van Next Level is onder meer voorzien van een 15 meter lange Skyfold-wand. Hierdoor kan de congresruimte opgedeeld worden in twee aparte zalen. De wand kan in anderhalve minuut volledig horizontaal omhoog en wordt opgevouwen in het plafond. Inmiddels is ook de website live.
Vuurdoop
“We kijken terug op een meer dan geslaagde vuurdoop van Next Level”, aldus CEO Jeroen van Hooff, CEO van Easyfairs Nederland. “Nu de website live staat, krijgt iedereen een nog beter beeld van de mogelijkheden van Next Level en hoe dit nieuwe visitekaartje van Evenementenhal Gorinchem eruit ziet.”
In de komende periode wordt Next Level ingezet voor meerdere beurzen en events. In het komende kwartaal volgt een officiële feestelijke opening. (Foto: Easyfairs Nederland)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.