Apollo benoemt Guido Boerkamp tot nieuwe OHT-directeur
(Foto: Apollo)

Apollo benoemt Guido Boerkamp tot nieuwe OHT-directeur

Guido Boerkamp is de nieuwe directeur off-highway tyres (oht) bij Apollo. Boerkamp is de opvolger van Ruud Nijland. Hij gaat na tien jaar in deze functie bij het moederbedrijf van Vredestein gewerkt te hebben, met pensioen.

Guido Boerkamp heeft 27 jaar ervaring met oht. Hij begon namelijk in 1995 bij het bandenbedrijf als productspecialist voor landbouw- en industriële banden. Daarna werkte hij als product manager, business development manager en head of product group, voordat hij leiding gaf aan de Europese oht r&d-divisie van de bandenmaker.

In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor de oht-verkoop en marketing bij Vredestein en Apollo. Hij rapporteert rechtstreeks aan Yves Pouliquen, hoofd verkoop en marketing bij Apollo Europa.

“Ik heb mijn hele carrière bij dit bedrijf doorgebracht, bij Vredestein vóór de overname en sindsdien bij Apollo Tyres. Hier heb ik zelf de ontwikkeling van het bedrijf en de veranderende behoeften van de landbouw- en industriële bouwsectoren in heel Europa meegemaakt. Het is daarom een grote eer voor mij om nu de volgende stap te zetten. Ik wil met de sector oht een nieuw tijdperk in gaan en de verantwoordelijkheid te nemen voor een groeiend productportfolio. Ik wil Ruud bedanken voor het leggen van de basis tijdens zijn indrukwekkende dienstverband bij het bedrijf”, vertelt Guido Boerkamp in een persbericht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.