Bridgestone lanceert Mobeflex abonnement voor e-bikes

Bridgestone lanceert Mobeflex abonnement voor e-bikes

Bridgestone lanceert Mobeflex, een verhuurdienst voor premium elektrische fietsen. Hiermee wil de bandenproducent komen tot een duurzame oplossing voor woon-werkverkeer in eigen streek.
Mobiliteit
Doelstelling van Mobeflex is om stedelijke mobiliteit te bevorderen. In de eerste plaats wordt gemikt op steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg. De vernieuwende abonnementsformule kost vanaf 59 euro per maand en dekt alle kosten rondom een e-bike. De klanten kunnen voor dit geld een e-bike kiezen uit een selectie premium race-, cargo, MTB- en stadsfietsen. De e-bikes worden verhuurt via een netwerk van een stijgende aantal onafhankelijke fietsenwinkels in het hele land.
Alle kosten
Volgens Brudgestone blijkt uit onderzoek dat de verkoop van elektrische fietsen wel stijgt, maar dat de consument toch nog bedenkingen heeft. Bijvoorbeeld met betrekking tot diefstal, verzekeringen, onderhoud. Bij de Mobeflex verhuurdienst zijn alle kosten hiervoor inbegrepen. “Consumenten hoeven behalve de maandelijkse bijdrage geen grote investering te doen in de e-bike zelf, verzekeringen, pechbijstand of jaarlijks onderhoud”, aldus Bert Vanneste, Head of Bicycle Solutions bij Bridgestone. “Alleen al de kosten voor onderhoud, verzekering en bijstand kunnen op jaarbasis oplopen tot gemiddeld 400 euro. Daarnaast stellen wij consumenten met Mobeflex in de staat om voor een duurzamer alternatief te gaan.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.