Bridgestone koopt iTrack Solutions

Bridgestone koopt iTrack Solutions

Bridgestone heeft bekend gemaakt dat het iTrack Solutions heeft gekocht van het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde Transense Technologies PLC. Dit maakte het bedrijf bekend.
TPMS
iTrack is leverancier van bandenbeheeroplossingen voor OTR (off the road)-banden. Het bedrijf biedt een bandenspanningsbewakingssysteem (TPMS) dat speciaal is ontwikkeld voor mijnbouwbanden. Het bandenbeheerplatform van iTrack bewaakt niet alleen de temperatuur en de spanning van banden, maar biedt onder meer ook te configureren geofencing, snelheidswaarschuwingen om mijnbouwklanten te helpen hun werkzaamheden te optimaliseren voor een hogere productiviteit en winstgevendheid.
Platform
In augustus 2019 ging Bridgestone een samenwerkingsovereenkomst aan met Transense en vanaf dat moment werden OTR-klanten door Bridgestone doorverwezen naar het oplossingenplatform van iTrack. Door de oplossing volledig te integreren in zijn portfolio zal Bridgestone dit aanbod uitbreiden naar nog meer OTR-klanten. Om een probleemloze overgang te garanderen, zullen ook alle medewerkers van de iTrack Solutions Business worden overgenomen door Bridgestone.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.