Bridgestone DriveGuard wint prijzen

Bridgestone DriveGuard wint prijzen

Bridgestone Driveguar awardsBridgestone’s nieuwe DriveGuard heeft twee prijzen in de wacht gesleept: de vakprijs op de Reifen vakbeurs in Essen en Auto Express ‘Product van het Jaar’.

Innovation Award
Eind mei ontving Bridgestone DriveGuard de Reifen Essen 2016 Innovation Award in de categorie “Technologie en Producten”. Dit was de 6e uitgave van deze prijs die wordt beoordeeld door een onafhankelijke jury. Deze bestond uit experts in de sector, waaronder vertegenwoordigers van TÜV, Dekra en GTÜ. De inzendingen werden beoordeeld op basis van duurzaamheid, milieubesef en innovatie.

Product van het jaar
Ook was er een onderscheiding van Auto Express, als Product van het Jaar voor 2016. Deze onderscheiding heeft te maken met innovatie en ‘een belangrijke stap in de markt zetten’.

De Bridgestone DriveGuard is bestand tegen vrijwel alle vormen van bandenschade en kan op de meeste auto’s met TPMS1 gemonteerd worden. Er is geen noodzaak van een reservewiel. De DriveGuard is volledig recyclebaar via de traditionele kanalen. Daarnaast is er ook een Bridgestone DriveGuard Winter.
De band is verkrijgbaar in 9 zomer- en 10 wintermaten – van 185/65 R15 tot 225/40 R18.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.