Ministerie wil samen met Vaco bandenbewustzijn vergroten

Ministerie wil samen met Vaco bandenbewustzijn vergroten

Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu wil samen met Vereniging Vaco kijken hoe het bandenbewustzijn onder automobilisten kan worden vergroot.
Ministerie
Dit zei Drs. Michële Blom, Directeur wegen en verkeersveiligheid bij het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Zij verving tijdens de jubileumbijeenkomst ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van Vereniging Vaco infrastructuur minister Melanie Schultz van Haegen, die verstek moest laten gaan in verband met een spoeddebat in de Tweede Kamer.
Infrastructuur
Volgens Blom speelt Vaco een belangrijke rol voor de infrastructuur in Nederland: “De autoband is bijna de grondlegger van de infrastructuur. Vaco speelt daarbij een essentiële rol. Vaco is goed voor de branche met haar belangenbehartiging, voor het publiek vanwege de infrastructuur en voor de overheid omdat wij via Vaco contact kunnen houden met de 750 leden.”
“Wij hebben elkaar hard nodig vanwege het bandenbewustzijn en duurzaamheid. We willen kijken hoe we het bandenbewustzijn kunnen vergroten met u, met Vaco.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.