Vaco viert 75 jarig jubileum

Vaco viert 75 jarig jubileum

Vaco 75jaarVereniging Vaco heeft gisteren haar 75 jarig jubileum gevierd in het Kenniscentrum in Leiden.
Jubileum bijeenkomst
Tijdens de jubileumbijeenkomst reikte Vaco-voorzitter Sybrand van Hulst het eerste exemplaar van het jubileumboek uit aan Drs. Michèle Blom, Directeur Wegen en Verkeersveiligheid bij het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Blom verving met haar aanwezigheid infrastructuur minister Melanie Schultz van Haegen, die plotseling was verhinderd in verband met een debat in de Tweede Kamer.
Oudste Vaco-leden
De bijeenkomst werd bijgewoond door zo’n 150 genodigden. Onder hen ook de vier oudste Vaco-leden en het jongste lid die eveneens een exemplaar ontvingen van het jubileumboek. Dit waren Matterhorn Bandenservice (sinds 1947), Profile Tyrecenter Hogendoorn (1948), Waas Bandenservice (1949) en Veenstra Banden en Autoservice (sinds 1954). Het jongste lid was verrassend genoeg Michelin: “Michelin heeft tot voor kort nooit officieel lid van Vaco kunnen worden”, aldus Van Hulst. “Dit had te maken met regels in Frankrijk.”
Het jubileumboek over 75 jaar Vaco is geschreven door John Mulder. Hij heeft hiervoor betrokken partijen geinterviewd en tevens een schat aan beeldmateriaal verzameld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.