Franse SAM groep neemt Rodac International BV over

Franse SAM groep neemt Rodac International BV over

De Franse SAM Groep en Greenlight Investments nemen 100% van het kapitaal van Rodac International BV over. Deze overname is naar eigen zeggen een strategische zet in de ontwikkeling van SAM, dat hiermee haar internationale activiteiten op de Noord-Europese markt versterkt.
Door de overname zal men in staat zijn om een breed programma te kunnen bieden met hand- en pneumatisch gereedschap en equipement. “De bereikte grootte, de samenvoeging van
de beste vaardigheden, het verenigen van middelen, de knowhow en de beoogde expertise
laten een betere prestatie en optimalisatie van de gegeven ondersteuning en service toe”, zo stelt het bedrijf in het persbericht.
SAM Groep ontwikkelt en verkoopt een groot gamma gereedschap voor de industriële-, automotive- en bouwsector. De Groep die is gevestigd in de regio Saint-Étienne (Frankrijk) en heeft tevens vestigingen in de Benelux en in Spanje.
Rodac is al meer dan 50 jaar leverancier van pneumatische gereedschappen en equipement. De Nederlandse onderneming, 100% dochteronderneming van Greenlight Investments, is marktleider in de Benelux, telt 25 medewerkers en is gevestigd in Sittard.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.