Artexis Easyfairs neemt Evenementenhal over

Artexis Easyfairs neemt Evenementenhal over

EvenementenhalDe Belgische beursorganisator Artexis Easyfairs neemt de Evenementenhal, waar onder meer de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs en de Transport Compleet worden georganiseerd, over. Artexis is een in Brussel gevestigde organisator van beurzen en beheerder van expohallen en congresgebouwen.

Ruim 200 evenementen
Hiermee komt het portfolio van Artexis Easyfairs op 11 eventlocaties (240.000 m²) en meer dan 200 evenementen. “Evenementenhal sluit perfect aan op onze bestaande activiteiten”, aldus Eric Everard, oprichter en CEO van Artexis Easyfairs. “Deze overname leidt ons naar een nieuw niveau, waardoor we onze zichtbaarheid op de markt kunnen vergroten en ons kunnen profileren als een van de wereldwijd toonaangevende bedrijven in de sector van de beurzen, meetings en evenementen.”

78 vakbeurzen
In de Evenementenhal worden 78 beurzen georganiseerd in Hardenberg, Gorinchem en Venray (Nederland) en Bad Salzuflen (Duitsland). Deze trokken in 2015 10.000 exposanten en 600.000 bezoekers. Vóór de overname door Artexis Easyfairs was Evenementenhal in gezamenlijke handen van H2 Equity Partners Fund, ABN Amro Participaties en twee minderheidsaandeelhouders.

Met de overname van Evenementenhal stelt Artexis Easyfairs 700 teamleden te werk, die jaarlijks meer dan 200 evenementen met 26.500 exposanten organiseren, en die 11 eventlocaties met een nettovloeroppervlakte van 240.000 m² zullen beheren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.