Nieuwe exposanten op Auto Prof–AMT Live

Nieuwe exposanten op Auto Prof–AMT Live

De eerste editie onder de nieuwe naam Auto Prof-AMT Live (30, 31 januari, 1 februari) telt een aantal nieuwe exposanten. “Het deelnemersveld groeit de laatste weken flink met veel bekende en nieuwe exposanten”, zo laat de organisatie weten.
Exposanten
In totaal nemen ruim 200 exposanten deel aan Auto Prof – AMT Live. Eén van de blikvangers is volgens de organisatie PartsPoint Group met het nieuwe concept Tech360. Ook aanwezig zijn AD Nederland, Carprof en Staadegaard. Fource is aanwezig via Automotive Academy en gaat vier kennissessies per dag in het APK Theater geven. Group Auto Nederland is aanwezig met de nieuwe exposanten Lumileds (Philips Automotive), Duurzaam Repareren, Autosociaal, Interceil en TAC Academy.
Bovendien keert een aantal exposanten terug naar de vakbeurs, na korte afwezigheid. Voorbeelden zijn Oskamp Amtech, CBX Nederland, Doyen Auto Nederland en ACtronics.
Schadestraat
Auto Prof-AMT Live heeft dit jaar als hoofdthema’s ‘Leren, Beleven en Ontmoeten’. Er is een schadestraat met spuitcabine doorlopende demonstraties van lakgerelateerde bedrijven, en een AMT kennisplein met 4 kennistheaters waarvan 1 met APK-thema en 1 AMT Theater.
Auto Prof – AMT Live vindt plaats op 30 en 31 januari en 1 februari in de Evenementenhal Gorinchem dagelijks van 15.00 tot 22.00 uur.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.