Nederman neemt Lebon & Gimbrair over

Nederman neemt Lebon & Gimbrair over

Nederman heeft Lebon & Gimbrair overgenomen. De samenwerking van deze twee bedrijven is ruim 40 jaar geleden gestart en Lebon & Gimbrair is sindsdien als exclusief importeur actief geweest op de Nederlandse markt voor wat betreft de producten van Nederman. Lebon & Gimbrair is een gezond en sterk bedrijf en heeft in totaal 53 werknemers.
De overname van Lebon & Gimbrair is een aanvulling op de strategie van Nederman. De wereldwijde marktleider op het gebied van industriële luchtfiltratie en efficiënte werkplekinrichtingen verstevigt hierdoor haar aanwezigheid op de Nederlandse markt en creëert zo een sterke basis voor de distributie van het gehele Nederman productprogramma, alsmede projectmatige oplossingen en servicewerkzaamheden.
Nederman ziet een duidelijk groeipotentieel op de belangrijke Nederlandse markt. De overname versterkt Nederman aanzienlijk en omdat de twee bedrijven een lange geschiedenis hebben met een goede samenwerking verwacht Nederman een snelle synergie in de activiteiten te bewerkstelligen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.