Yokohama intensiveert samenwerking met Pneuhage Group
(Foto: Shutterstock)

Yokohama intensiveert samenwerking met Pneuhage Group

Yokohama vernieuwt en versterkt samenwerking met de grootste Duitse bandengroothandel en -serviceverlener Pneuhage Group. Beide partijen zien een nieuwe overeenkomst als de beste mogelijkheid om de verkopen en het marktaandeel op te voeren, zo meldt het bandenbedrijf in een persbericht.

Pneuhage en zijn dochterbedrijf Interpneu promoten het merk Yokohama verder. De servicebedrijven Reifen1+ en First Stop beschikken al over een steunpunt voor vrachtauto- en busbanden van Yokohama. Al die partners gaan samen ook marketingcampagnes voeren. De bedoeling is dat andere Interpneu klanten op den duur ook geautoriseerd dealer voor Yokohama banden kunnen worden. Yokohama werkt al vijf jaar nauw samen met Pneuhage.

Dirk Eschenburg, hoofd commerciële banden bij Yokohama Europe: ‘’Onze intentie is om ons merk in Duitsland verder te versterken en uit te breiden. We zijn enthousiast dat we dat kunnen doen met een ervaren en sterke verkooppartner teneinde onze verworven positie in de toekomst te consolideren.’’

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.