Kwik-Fit ook van start in Italië

Kwik-Fit ook van start in Italië

Kwik-FitDe Britse Kwik Fit Group is een partnership aangegaan met de Italiaanse bandenverkoper CDG-One, onderdeel van bandendistributeur Segema SpA. Het gaat om een franchise overeenkomst die het mogelijk maakt om de komende jaren 200 Kwik-Fitvestigingen te openen in Italië.

Importeur
Segema importeert en distribueert Yokohama banden in Italë via haar bedrijf Yokohama Italia SpA en GiTi Tyres via Magri Gomme SpA. In tegenstelling tot groot-Brittannië en Nederland waar alle vestigingen vanKwik-Fit in eigedom zijn worden de Italiaanse vestigingen op basis van franchise. Hiervoor heeft CDG-ONE een licentie om het merk Kwik Fit en het concept op exclusieve basis te exploiteren in Italië.

Bandenservice
In Italië komen er verschillende varianten op basis van het Kwik-Fit concept, met: bandenservicecentra en centra voor compleet auto-onderhoud. Volgens Kwik-Fit is het partnership een nieuwe stap in de verdere groei van Kwik-Fit. Al eerder startte de bandenserviceketen een franchise overeenkomst in Rusland en Hongarije.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.