WK Voetbalsponsor Continental organiseert Conticabana

WK Voetbalsponsor Continental organiseert Conticabana

Als warming-up voor het WK voetbal in Brazilië organiseert FIFA World Cup partner Continental in Scheveningen van 1 t/m 6 juni de Conticabana.
FIFA World Cup
Voor de fans die liever naar de Copacabana in Brazilië gaan biedt de bandenpartner van de FIFA World Cup 2014 de kans om een geheel verzorgde VIP WK reis naar Brazilië te winnen inclusief tickets voor Nederland- Chili. Om hiervoor in aanmerking te komen kunnen fans mee doen met de WK-klapper. Op de Scheveningse Pier wordt een reusachtige opblaasbare band opgehangen. De fans kunnen op www.conticabana.nl voorspellen wanneer deze klapt en daarmee kans maken op de reis naar Rio de Janeiro.
VIP WK Reis
Volgens Ton Coppus (manager Marketing & Communicatie bij Continental) kunnen de Oranje-fans zo alvast in Braziliaanse sferen komen: “We zijn jarenlang al een trouwe internationale en nationale voetbalsponsor en hebben als FIFA-partner de mogelijkheid om de fans de kans te bieden op een unieke reis naar het WK-voetbal. Met deze campagne willen we blijven bouwen aan onze merkbekendheid en voorkeur in Nederland. Voetbal is daarvoor het ideale platform.
Klik hier voor het filmpje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.