Vredestein sluit aan bij Italiaans bandendistributienetwerk

Vredestein sluit aan bij Italiaans bandendistributienetwerk

Vredestein heeft zich in Italië aangesloten bij het bandendistributienetwerk Fintyre. Dit heeft de bandenproducent bekend gemaakt.

Groei
Het partnerschap opent voor Vredestein de deur naar een groter Italiaans retailnetwerk en een exclusief distributiekanaal. Het moet de groei van Vredestein in Italië stimuleren, met name in de premium- en winterbandsegmenten. Tegelijkertijd moet het partnership Vredestein’s softfranchisenetwerk Centro Sicurezza Vredestein ondersteunen bij verdere ontwikkelingen. Door de processen van de twee bedrijven en de negen Fintyre opslagplaatsen in Italië te integreren, wordt Fintyre de optimale logistieke dienstverlener en marketeer voor het Vredestein-merk.

Ambitie
Fintyre wil zich als grootste bandenleverancier in Italië positioneren. Het bedrijf heeft een nieuwe managementteam, waarmee het zijn marktaandeel wil vergroten, aldus Mauro Pessi, voorzitter van Fintyre: “Ons doel is de sterke punten van het Vredestein-merk te combineren met de logistieke en operationele capaciteiten van Fintyre.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.