Vredestein-banden nu op nieuwe Manitou-verreikers

Vredestein-banden nu op nieuwe Manitou-verreikers

Vredestein heeft een partnerschap aangekondigd met Manitou, een internationale fabrikant van professioneel handlingmaterieel. Vanaf april 2019 zijn de telescopische verreikers van Manitou leverbaar met Vredestein-banden uit de Endurion-serie radiale landbouwbanden.
Vraag
Kopers van Manitou verreikers van de MLT- en MLA-serie die zijn geproduceerd op de locaties in Ancenis (Frankrijk) en Castelfranco (Italië), kunnen nu kiezen voor Vredestein Endurion-banden in de populaire maten 460/70 R 24 en 500/70 R 24. Manitou reageert hiermee op de vraag van dealers en eindgebruikers die onder de indruk zijn van de kwaliteit, duurzaamheid en lage totale eigendomskosten van de Endurion.
Harde grond
De Vredestein Endurion is ontworpen voor verreikers, compacte wielladers en graaflaadcombinaties, met name voor toepassingen op harde grond. De band kenmerkt zich door het robuuste karkas en het robuuste profiel met een hoog rubberpercentage in het contactvlak, wat zorgt voor opmerkelijk comfort en uitstekende radiale en laterale stabiliteit.
De verbeterde rubbersamenstelling en nokkenhoogte garanderen ook een uitzonderlijke levensduur, terwijl de moderne karkasconstructie de sterkte en betrouwbaarheid optimaliseert. Daarom is de Endurion een ideale oplossing voor landbouwmaterieel dat voornamelijk wordt gebruikt op harde oppervlakken. (Foto: Apollo Vredestein)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.