Vredestein Quatrac Pro allseason band 2e bij Auto Bild

De recentelijk geïntroduceerde Vredestein Quatrac Pro allseasons band is op de tweede plaats geeindigd in de allseason-test van Auto Bild. Dit meldt Apollo Vredestein.
16 tests
De Quatrac Pro kwam op de tweede plaats van 31 geteste bandmodellen van maat 225/45 R17. Deze werden onderworpen aan 16 tests in de categorieën ‘droog’, ‘nat’, ‘sneeuw’ en ‘prijs’. De Vredestein Quatrac Pro was het enige bandenmodel dat consistent hoog scoorde door in elke uitgevoerde test op de eerste of tweede plaats te eindigen. De experts van Auto Bild gaven de Quatrac Pro het zeer nagestreefde predicaat vorbildlich.
Toppositie
Daarnaast nam de Quatrac Pro in een onafhankelijke test georganiseerd door Tire Rack in de Verenigde Staten, de toppositie in. Tire Rack beschrijft de nieuwe band als “een recept voor een paradigmaverschuiving in deze categorie”.
De Quatrac Pro is de eerste all-season band die speciaal is vervaardigd voor krachtige auto’s en SUV’s in het ultra-high-performance-segment. Daardoor profiteert de band van een prestatiegerichte constructie en prestatiegericht materiaalontwerp, plus een opvallend uiterlijk dat is ontworpen door Italdesign Giugiaro. (Foto: Apollo Vredestein)

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.