Auto Bild kiest Apollo Aspire XP Winter als ‘Eco-Meister’

Auto Bild kiest Apollo Aspire XP Winter als ‘Eco-Meister’

Tijdens de jaarlijkse winterbandentest koos het Duitse tijdschrift Auto Bild de Aspire XP Winter als een van twee banden met het predicaat Eco-Meister. De Aspire XP Winter kreeg een speciaal compliment voor zijn prijs-kwaliteitverhouding, zo laat Apollo weten.
Remafstand
Tijdens de winterbandentest 2019 van Auto Bild werden 53 modellen van maat 225/45 R17 beoordeeld. Getest werd de remafstand van de banden op sneeuw en natte ondergronden, waarna 20 banden overbleven die vervolgens werden onderworpen aan 16 tests in de vier categorieën ‘sneeuw’, ‘nat’, ‘droog’ en ‘prijs’. De Aspire XP Winter was een van de zes banden die tijdens de test werden aangemerkt als ‘voorbeeldig’, vooral door de prestaties op nat en droog terrein en de korte remwegen op sneeuw. Het model was een van twee banden die van het tijdschrift het keurmerk Eco-Meister kregen.
Aspire XP Winter
De Apollo Aspire XP Winter heeft zijgroeven in het schoudergebied die zorgen voor uitstekende grip op sneeuw en een zeer goede waterafvoer in bochten. De multidirectionele lamellen en groeven in het midden zorgen voor geweldige rijeigenschappen op sneeuw en natte ondergronden. Slijtvaste polymeren in de loopvlaksamenstelling, ontworpen voor lage temperaturen, zorgen voor een lange levensduur.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.