Vredestein presenteert paard van autobanden

Vredestein presenteert paard van autobanden

Apollo Vredestein presenteerde tijdens de eerste editie van de International Amsterdam Motor Show (29 maart t/m 2 april) een bijzondere creatie met de naam ”Vorti’. Vorti is een levensgroot paard gemaakt van 26 autobanden en een ware eye-catcher op de beursvloer.
Kunstobject
Vorti is een creatie van kunstenaar/illustrator Randy van Lingen uit Almelo. Hij ontwierp het kunstobject in 2017. Het complete bouwproces duurde drie maanden. Het paard weegt maar liefst 450 kilogram, is vier meter lang, één meter breed en tweeënhalve meter hoog. Voor Vorti zijn 26 autobanden gebruikt, waaronder de Vredestein Ultrac Satin, Quatrac 5, Sportrac 5, Wintrac xtreme S en de Ultrac Vorti. Aan die laatste autoband dankt het rubberen paard zijn naam.
Stand
Op de stand van Apollo Vredestein was ook het UHP-assortiment van Vredestein te zien. De stand paste met Vorti en de presentatie van de UHP-bandenrange bij de exclusieve supercars, klassiekers en andere bijzondere auto’s die tijdens de International Amsterdam Motor Show 2018 te zien waren. Het evenement legde het accent op auto’s die de harten van autoliefhebbers sneller doen kloppen en vond plaats tijdens het paasweekend.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.