Euromaster start met bandenmontage aan huis

Euromaster start met bandenmontage aan huis

Euromaster introduceert een nieuwe service: “Bandenmontage aan huis”. De bandenketen zegt deze service te starten door de groeiende behoefte van particulieren aan eenvoud, snelheid en gemak.
Monteren op locatie
Met de nieuwe service kunnen klanten voor een set nieuwe autobanden gewoon thuis blijven. Euromaster is de eerste landelijke aanbieder in Nederland met deze unieke service. Voor het laten monteren van nieuwe banden kan elke gewenste locatie in Nederland worden gekozen, met uitzondering van de Waddeneilanden. “Dat kan thuis zijn, maar ook op het werk of zelfs tijdens een lunch op het terras bij een restaurant”, aldus Euromaster.
Online banden bestellen
Met bandenmontage aan huis wil Euromaster zich onderscheiden op service en gemak, aldus Gerrit Voogt, marketing manager Euromaster: “Online banden bestellen en een afspraak plannen bieden we al een aantal jaren, maar uiteindelijk moet je auto toch naar de werkplaats voor montage. Wij draaien het nu om, wij komen naar de auto toe.”
Ter kennismaking met deze nieuwe service is bandenmontage aan huis voor de eerste 250 klanten gratis. Normaal zijn de voorrijkosten €14,95.

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. Marco

    Het is onzin dat euromaster de eerste landelijke keten is die dit aanbied. Kwikfit doet het ook. En ook point-S heeft deze service ook. Kijk naar pietsbandenservice point-s zeewolde er naar op na.

  2. EJ Banden

    Het is inderdaad onzin dat zij de eersten zijn.
    Wij hebben al meer dan een jaar op onze Autobanden Prijsvechter website http://www.ej-banden.nl diverse mobiele bandenmontagebussen op verschillende locaties in het land.
    O.a in omstreken Breda, Utrecht, Rotterdam en Ridderkerk

  3. Ron

    Vreemd dat zij hiermee schermen, ik heb laatst bij Mobiele Banden Service Rijnmond mijn banden laten vernieuwen.
    Bij hen kan je ook je banden met een scherpe prijs kopen,afgesproken tijdstip gemonteerd en de velgen werden ook nog eens helemaal schoon gemaakt.
    Dit is nog eens een service wat ik niet bij de reguliere banden boeren mis.

  4. Ron

    Nog een aanvulling,
    Het was bij mij thuis gemonteerd, ook zij hebben een speciaal uitgeruste bedrijfswagen.

  5. Mobiele Banden Service Rijnmond rijdt sinds een paar maanden in de regio Rijnmond met een volledig ingerichte bus naar de klant op locatie. En we zijn niet de enige in Nederland die dat doet. Jammer dat de grote ketens nu denken dat ze de plank mis slaan en daar ook mee gaan beginnen.
    Mobiele Banden Service Rijnmond biedt op de site http://www.mobielebandenservicerijnmond.nl voor een goede prijs banden in combinatie met montage aan. Ook voor caravans en trailers.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.