Vredestein lanceert nieuwe website

Vredestein lanceert nieuwe website

Vredestein websiteVredestein introduceert een gloednieuwe website voor de Europese markt. Deze website heeft een nieuwe en innovatieve look & feel, die de producten en het verhaal achter het bandenmerk verder onder de aandacht van een nog breder publiek brengt.

Eén Europees platform
De nieuwe website heeft een nieuw strak design en biedt klanten en dealers van Vredestein direct toegang tot de meest recente informatie over dealers en banden. Hij is ontwikkeld op één Europees platform. Het nieuwe strakke en responsive design zorgt ervoor dat de bezoeker gewenste informatie nog makkelijker kan vinden, onafhankelijk van het gebruikte apparaat. In het brede assortiment aan banden voor personenauto’s, lichte bedrijfsauto’s, fietsen en landbouwvoertuigen zijn specifieke banden gemakkelijk te vinden. Er is daarnaast een speciale categorie voor klassieke banden aan de website toegevoegd. Ook nieuw is de bandengids, die tips geeft over het gebruik en onderhoud van banden.

Gebruiker
“De nieuwe website is ontwikkeld met de gebruiker als uitgangspunt, waardoor het gemakkelijk navigeren is en prettig om te browsen”, aldus Tanneke Reinders, Director Marketing en Product Management voor Europa. “Dit geeft duidelijk aan hoe Vredestein zich blijft ontwikkelen in zowel de werkelijke als de virtuele wereld.”

De nieuwe website is inmiddels geïntroduceerd in 16 landen in Europa.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.