Goodyear Dunlop lanceert website brandstofverbruik

Goodyear Dunlop lanceert website brandstofverbruik

Goodyear Dunlop lanceert haar nieuwe website Fleet Fuel Efficiency en Twitter account (@efficientfleet) over het brandstofverbruik. Deze website maakt deel uit van haar campagne waarmee men wagenparkbeheerders wil helpen om het brandstofverbruik van hun wagenpark terug te dringen en de efficiency te verbeteren. Hiervoor omvat de website tips, praktijkvoorbeelden en onderzoeken naar groen wagenparkbeheer.
Volgens onderzoek onder meer dan 400 wagenparkbeheerders zegt bijna een derde (28%) te weinig informatie te hebben om het brandstofverbruik verder te kunnen terugdringen. “We zien de website als een forum voor wagenparkbeheerders in Europa”, zegt Boris Stevanovie, EMEA marketing directeur truckbanden Goodyear Dunlop Europe. “Wagenparkbeheerders kunnen elkaar advies, ondersteuning en informatie geven voor het verbeteren van hun brandstofefficiency.”
Vandaag 25 januari vindt er organiseert Goodyear Dunlop tevens het symposium ‘Driving fuel efficiency in Europe’s road freight’ in Brussel. Ook dit symposium maakt deel uit van de campagne en wordt bijgewoond door Europese beleidsmakers en vertegenwoordigers uit de transportbranche.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.