Vredestein introduceert Premium Styling

Vredestein introduceert Premium Styling

Vredestein introduceert haar nieuwe concept: Premium Styling by Vredestein op de Motorshow Essen (28 november t/m 6 december). Met deze wereldpremière is Vredestein de eerste en enige bandenfabrikant ter wereld die een winterband levert in de 25-serie, voor mensen die ook in de winter stijlvol in hun high performance auto willen blijven rijden. Premium Styling by Vredestein is gericht op ultra high performance banden voor de high end markt van exclusieve auto’s. “Het is een bijzondere nichemarkt voor eigenaren van luxueuze, sportieve auto’s die zowel ‘s zomers als ‘s winters met stijlvolle banden en velgen willen rijden”, aldus Vredestein.
De adviezen en creaties van premium autostylers zijn een belangrijke schakel in dit Vredestein concept. Er zijn bandenmaten beschikbaar die worden gemonteerd op bijvoorbeeld Aston Martin, BMW, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, of Porsche. Behalve voor premium autostylers levert Vredestein de winterband Wintrac xtreme en de zomerband Ultrac Sessanta ook voor klanten die achteraf andere banden en velgen kiezen om de prestaties en het uiterlijk van hun exclusieve auto te verbeteren.
In Essen worden op de Vredestein Stand (208 – Hal 12) diverse gestylde voertuigen tentoongesteld, waaronder een Lumma CLR 550 R en een Arden Mini AM1 Equipe

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.