Vaco viert 80-jarig lustrum

Vaco viert 80-jarig lustrum

Op donderdag 8 maart 2018 heeft Vaco haar 80-jarig jubileum gevierd. Het lustrum evenement vond plaats in het Bomencentrum Nederland in Baarn. Tevens werden voor het eerst de Vaco MVO-awads uitgereikt.
Ontwikkelingen
Voorzitter Sybrand van Hulst maakte bekend dat Vaco een nieuw pakket certificerings-eisen heeft ontwikkeld voor haar leden. Deze nieuwe eisen zijn aanvullend op de bestaande certificeringseisen. Daarna gaf e-marketing expert Cor Molenaar een beeld van de snelle ontwikkelingen in de wereld, zoals blockchain, internet of things en drones. Hij waarschuwde dat buitenlandse partijen hierop in kunnen spelen met nieuwe businessmodellen: “Ook ondernemers in de banden en wielenbranche doen er goed aan om zich met deze toekomstige ontwikkelingen bezig te houden.”
Netwerkeconomie
Molenaar wees vooral op de opkomst van de netwerkeconomie. Hij gaf als voorbeeld Amazon dat zich in elke branche kan manifesteren: “Ook de banden en wielenbranche. Maar waarom kunnen we zelf hiervoor niet samenwerkingen opzetten? Er liggen volop kansen voor de toekomst.” Hij riep daarom de aanwezig Vaco leden op tot samenwerking voor nieuwe initiatieven voor de snel veranderende toekomst.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.