Vaco introduceert MVO-Plus-certificering

Vaco introduceert MVO-Plus-certificering

Vaco introduceert een branchespecifieke Vaco MVO-Plus-certificering. In vergelijking met bestaande certificeringssystemen in de mobiliteitssector houdt het Vaco MVO-Plus pakket nog meer rekening met MVO-aspecten die voor bedrijven in de banden- en wielenbranche relevant zijn.
Aanvullend
Het Vaco MVO-Plus pakket bestaat uit de Vaco Erkend-certificeringseisen (het basispakket) aangevuld met eisen op gebied van duurzame inzetbaarheid en MVO. Reden van deze aavulling zijn verzoeken zijn vanuit de ledenkring en de vraag vanuit de markt (leasemaatschappijen, fleetowners, gemeenten, etc.) om servicepartners die aantoonbaar hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Voordeel van de aanvullende certificering voor de leden is volgens Vaco het kostenvoordeel door de koppeling met de reguliere certificering:
Voorjaar
Bedrijven die zich aanmelden voor het Vaco MVO-Plus pakket worden door het geaccrediteerde bureau Brand Compliance BV geschouwd. Inmiddels hebben zich circa 230 vestigingen voor het Vaco MVO-Plus pakket aangemeld. Naar verwachting zullen de eerste certificaten in het tweede kwartaal van 2018 worden uitgereikt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.