Ultra Tyre Amstelveen sluit zich aan bij Profile
(Foto: Profile)

Ultra Tyre Amstelveen sluit zich aan bij Profile

Garagebedrijf Ultra Tyre in Amstelveen heeft zich recent aangesloten bij Profile. Met de nieuwe aansluiting staat het aantal Profile-vestigingen in Nederland op ruim 156 vestigingen, zo meldt het universele werkplaatsconcept.

Ondernemer Hajo van der Beek: “Profile gaf ons de mogelijkheid om ons in Amstelveen bij het netwerk aan te sluiten. Voor ons was dat een hele grote kans. Profile is een solide en betrouwbare formule die zich in de loop van de jaren bewezen heeft. De franchisenemers hebben een grote betrokkenheid en leveren kwaliteit. Daarnaast kunnen we als Profile-vestiging nu bandenonderhoud uitvoeren voor alle leasemaatschappijen aangesloten bij Profile.”

Met de uitbreiding van het netwerk versterkt de bandenspecialist de positie in Amstelveen en op de Nederlandse markt, zegt Harm Nieboer, directeur netwerk bij Profile. “De groei van ons netwerk in 2023 is helemaal volgens plan verlopen en ook in 2024 groeien wij door. De toevoeging van Profile in Amstelveen sluit naadloos aan bij deze ambitie om overal aanwezig te zijn.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.