Profile Tyrecenter viert haar 23e verjaardag

Profile Tyrecenter viert haar 23e verjaardag

Profile Tyrecenter viert op vrijdag 10 augustus haar 23e verjaardag. Deze verjaardag wordt op deze dag gevierd met een actie. Bij online aankoop van vier (huismerk) Interstate banden krijgt iedereen een waardebon voor een gratis APK en een gratis stikstofvulling in de banden. Daarnaast wordt bij de eerste 23 kopers een taart thuisbezorgd.
Profile Tyrecenter werd opgericht op 10 augustus 1989. De 3 pioniers Jaap Kossen, Martin van Wijk en Will Stoof tekenden toen de openingsakte. Het bedrijf werd opgericht als antwoord op de veranderende markt; die vroeg om een nieuwe aanpak van bandenservicebedrijven. Profile Tyrecenter heeft na 23 jaar bijna 220 banden- en auto onderhoudsbedrijven in de Benelux en verwacht de komende maanden flink door te groeien.
Binnen haar netwerk heeft zijn er 15 nieuwe Next Generation vestigingen geopend en zullen er de komende maanden nog 10 NG-vestigingen bijkomen. Deze nieuwe NG-vestigingen spelen in op de ontwikkelingen van Het Nieuwe Werken en bieden zakelijke rijders gratis WIFI en werkplekken in de Business Lounge. Directeur Profile Tyrecenter Nederland, Harm Nieboer: “Profile Tyrecenter blijft permanent investeren op het gebied van groei, service- en dienstverlening en staat hierdoor in de markt bekend als hoogwaardige service keten.”
Op de foto de oprichters (v.l.n.r.) Jaap Kossen, Martin van Wijk en Will Stoof.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.