Profile certificeert SUEZ voor duurzaam bandenbeleid

Profile certificeert SUEZ voor duurzaam bandenbeleid

Profile Tyrecenter Truck Europe heeft het certificaat ‘Duurzaam op de weg’ uitgereikt aan SUEZ Recycling & Recovery Nederland, specialist in afval- en grondstoffenmanagement.
Overhandiging
Met de uitreiking prijst Profile Tyrecenter Truck Europe het duurzame bandenbeleid voor de omvangrijke vloot van 1.100 voertuigen. René van Maasakkers van Profile Tyrecenter Truck Europe overhandigde het certificaat: “Bedrijven met het certificaat ‘Duurzaam op de Weg’  vervullen een belangrijke rol bij de verduurzaming van de sector. SUEZ laat zien dat ze met het bandenbeleid inzetten op een duurzaam hergebruik van grondstoffen.”
Landelijke vloot
SUEZ Nederland, onderdeel van de wereldwijde organisatie SUEZ, zamelt in Nederland het afval in van 530.000 huishoudens en 80.000 organisaties. De organisatie heeft 40 vestigingen in het land, het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem. De landelijke vloot van 1.100 voertuigen wordt sinds 2012 door Profile onderhouden en bestaat uit zware trucks, aanhangers, heftrucks, shovels en kranen. Drie keer per jaar worden alle banden gecontroleerd en op de juiste spanning gezet door de monteurs.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.