Profile certificeert eerste tien EV-vestigingen

Profile certificeert eerste tien EV-vestigingen

Profile heeft tien van zijn vestigingen officieel gecertificeerd als elektrisch voertuigspecialist. De vestigingen die een EV-certificaat in ontvangst namen zijn Drachten, Sneek, Leeuwarden, Heerenveen, Zwolle, Aalsmeer, Noordwijk, Zaltbommel, Oud-Beijerland en Middelburg.
Totaalconcept
Met dit EV-totaalconcept kan de franchiseformule de berijders van hybride- en elektrische auto’s helpen met onderhoud, banden én reparatie. Het EV-concept bestaat uit training, equipment, branding en product & services. In en rondom de vestigingen is een EV-branding aangebracht en zijn laadstations geplaatst. Bij de gecertificeerde vestigingen zijn de trainingen voltooid en de uitrusting op het gewenste niveau gebracht. Naast de (verplichte) technische trainingen heeft Profile voor de baliemedewerkers zelf een algemene training ontwikkeld waarbij alle facetten van elektrische mobilteit aan bod komen. Het is bedoeling dat alle vestigingen eind 2021 EV-gecertificeerd zijn.
Aiways
Aanvullend op het EV-concept is Profile sinds december de exclusieve aftersalespartner voor het EV-merk Aiways. Negen Profile-vestigingen dienen als servicepunt voor Aiways en hebben deze elektrische auto voor een proefrit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.