TTI organiseert roadshow voor kick-off webshop

TTI organiseert roadshow voor kick-off webshop

TTI roadshowTyre Trading International start een roadshow ter promotie van haar vernieuwde webshop.

Promotieteam
Een speciaal promotieteam trekt vanaf maandag 25 april het land in om potentiële klanten te informeren en activeren. Auto’s in de huisstijl van TTI worden de komende twee weken bestuurd door de “webshop promodames”. De roadshow moet zorgen voor een persoonlijk karakter en een Wow-effect.

Grote voorraad
Met de nieuwe webshop heeft de gebruiker binnen 4 klikken de autobanden in huis. Ook toont de nieuwe webshop van TTI naast actuele eigen voorraad de virtuele voorraad van derden. Hierdoor heeft de klant keuze uit een voorraad van meer dan 1.000.000 extra banden. Er is duidelijk inzicht in de orderhistorie en facturen. Via instellingen in “Mijn Account” kan eenvoudig een persoonlijke weergave gecreëerd worden. De webshop heeft een responsive design en is geschikt voor smartphone en tablet.

TTI levert als internationale groothandel autobanden, 4X4 banden, bestelautobanden en vrachtautobanden. Naast de levering van premium merken is TTI importeur van Falken, Sailun, Toledo, Torque en Atturo, en distributeur van Hankook en Laufenn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.