Offimac komt met geïntegreerde banden-velgen webshop

Offimac komt met geïntegreerde banden-velgen webshop

OffimacOffimac komt begin juni op de markt met een volledig geïntegreerde banden-velgen webshop. Deze is ontwikkeld in samenwerking met de Magento partner Fruitcake en de Microsoft Dynamics NAV integratiespecialist Tinx-IT.

e-Commerce platform
Magento is wereldwijd het meest verkochte e-Commerce platform. De webshop voor banden en velgen komt zowel in een B2C als een B2B versie beschikbaar. Offimac spreekt over “professionaliteit in productontwikkeling: met real time voorraden, netto prijzen conform prijsafspraken, professionele orderbevestiging, order status inzage, facturen, content m.b.t. tot de artikelen etc.” Alles kan worden gestuurd en onderhouden vanuit het achterliggende ERP systeem voor banden en garagebedrijven (SMaRT-Tyre).

Geintegreerd
Voor de webshop zijn alle onderdelen geintegreerd: “Gewoon een professionele PIM module (Product Information Management) toegevoegd in de Microsoft Dynamics NAV technologie aan het SMaRT-Tyre branchepakket (inmiddels verkrijgbaar in Nederland en België). De shop wordt aangestuurd vanuit het financieel/logistieke systeem.

Offimac SMaRT-Tyre 2016 is bestemd voor bandenservicebedrijven, bandencentrales en bandengroothandels.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.