Trelleborg sponsor Tractor of the Year 2016

Trelleborg sponsor Tractor of the Year 2016

TLCLoad Calculator in HRTrelleborg en de Tractor of the Year bundelen opnieuw de krachten voor de “Tractor of the Year 2016”. Vorig jaar werkten beide organisaties ook al samen.
Kick-off
De kick-off van de verkiezingen “Tractor of the Year 2016” vonden plaats op 18 en 18 mei op Palazzo Di Varignana, in Bologna. Aanwezig waren vertegenwoordigers van 15 fabrikanten van trekkers en een internationale jury van 23 journalisten van de meest invloedrijke publicaties uit de Europese landbouwsector. Fabrikanten van trekkers konden hun kandidaten voor de verkiezingen te demonstreren voor de categorieën “Best of Specialized 2016”, “Golden Tractor for Design 2016“, “Tractor of the Year 2016” en “Best Utility 2016” Deze laatste categorie is nieuw en omvat multifunctionele trekkers boven de 70 pk, met maximum 4 cilinders en maximaal 8.500 kg operationeel gewicht.
Agritechnica
The Tractor of the Year jury zal  eind juni de finalisten voor de awards van 2016 bekend maken, na een strenge prestatiebeoordeling op basis van criteria als trekker transmissie, elektronica, hydraulica, cabine comfort, innovatieve technische functies, opties, ontwerp en de prijs/pk ratio. De uiteindelijke prijsuitreiking zal op 8 november plaatsvinden op de landbouwbeurs Agritechnica in Hannover, Duitsland.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.