Trelleborg partner nieuwe Farming Simulator videogame

Trelleborg partner nieuwe Farming Simulator videogame

Trelleborg werd door Giants Software geselecteerd als één van de officiële partners van de nieuwe Farming Simulator 15 videogame. De landbouw- en de bosbouwmachines in de game staan voortaan op de toonaangevende banden van Trelleborg.
Modern landbouw
Bij Farming Simulator 15 gaan spelers de uitdagingen van de moderne landbouw aan. Ze moeten onder meer het land bewerken, gewassen oogsten en met vee werken. Van de 2013 editie van de game gingen meer dan vier miljoen exemplaren over de toonbank. In Farming Simulator 15 worden meer dan 100 tractoren en landbouw- en bosbouwmachines het virtuele pad opgestuurd van niet minder dan 34 belangrijke OE-fabrikanten en allemaal volledig uitgerust met oplossingen van Trelleborg.
Ontwikkelingen ondersteunen
Volgens Roberto Angelucci, Digital Marketing Manager bij Trelleborg Wheel Systems, heeft Trelleborg regelmatig aangetoond de ontwikkeling van de landbouwindustrie ook op lange termijn willen ondersteunen: “Aangezien jonge landbouwondernemers één van de doelgroepen van de game vormen, kunnen we ons engagement ook met deze samenwerking weer volop laten zien. Onze inspanningen werden duidelijk erkend en gewaardeerd en dat leidde uiteindelijk tot onze status van officiële partner van Farming Simulator 15.”
In Farming Simulator 15 worden Trelleborg banden gebruikt op een uitgebreid machinepark, dat varieert van tractoren over oogstmachines tot bosbouwmachines.
 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.