Trelleborg ontvangt prijs ‘Beste Landbouw Band’

Trelleborg ontvangt prijs ‘Beste Landbouw Band’

Visao awardTrelleborg heeft de prijs ‘Beste Landbouw Band’ ontvangen tijdens de ‘O Prêmio VisãoAgro Sudeste 2015‘, in Brazilië. De winnende band was de 710/70R38 TM800 SugarCane van Trelleborg.
Landbouwbanden
De prijs werd toegekend door de landbouwsecretaris van São Paulo, Arnaldo Jardim tijdens zijn prestaties als  innovatieve landbouwbanden voor de suikerrietindustrie van Trelleborg in de zuidoostelijke regio van Brazilië.
De ‘VisãoAgro Sudeste Awards’ erkennen molens, distilleerderijen en productfabrikanten die uitblinken op gebied van de verwerking en productie in de industrie van suikerriet. De selectie van de bedrijven gebeurt naar aanleiding van een onderzoek door AR Enterprises, GEGIS en de krant Vision Agribusiness.
Suikerriet
De 710/70R38 TM800 SugarCane van Trelleborg is speciaal ontworpen voor toepassingen met suikerriet. Hij is uiterst bestand tegen de suikerriet stoppels, terwijl het profiel van de nokken aanzienlijk soepeler en meer afgerond is in vergelijking met een conventionele trekkerband.
De VisãoAgro Sudeste Awards van 2015, die werden bijgewoond door meer dan 300 vertegenwoordigers van een aantal van de grootste bedrijven en plantages in de industrie van suikerriet, werden gehouden in het Beira Rio Palace Hotel in Piracicaba, São Paulo op 16 juni.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.