Trelleborg eerste sponsor Tractor van het jaar verkiezing

Trelleborg eerste sponsor Tractor van het jaar verkiezing

Trelleborg, leverancier van landbouwbanden en –wielen, is de eerste officiele sponsor van de ‘Tractor van het jaar‘ verkiezing.
Deze verkiezing is in 1998 in het leven geroepen door het Italiaanse magazine Trattori en bestaat inmiddels 16 jaar. De jury bestaat uit 21 journalisten van de meest invloedrijke publicaties. Zij evalueren de prestaties van de genomineerde tractoren.. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de EIMA International 2012 vakbeurs, die dit jaar plaats vindt van 7 t/m 12 november. In Boligna. Tijdens deze vakbeurs zal ook Trelleborg haar nieuwste landbouwbanden en -wielen laten zien.
“De keuze voor Trelleborg als de officiele sponsor van de verkiezingen is gebaseerd op haar sleutelpositie in de landbouwsector en haar sterke partnerschap met tractorfabrikanten”, aldus Stefano Agnellini, uitgever van Trattori. “Het partnerschap is ook het resultaat van de speciale aandacht dieTrelleborg altijd heeft gegeven aan de landbouwbedrijven.” Volgens Lorenzo Ciferri, Marketing Director van de Agriculture divisie van Trelleborg Wheel Systems worden de ‘Tractor van het jaar’ verkiezingen beschouwd als de ‘Oscars’ van de branche. “We zijn trots om ons hiermee te verbinden.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.